Kihlasormustrendit 2020

Suurimmat kihlasormustrendit juuri nyt

Moni nuori (ja vähän vanhempikin) nainen unelmoi kihloista. Kihlat ovat lupaus avioliitosta ja yhteisestä tulevaisuudesta, mitä moni odottaa kuin kuuta nousevaa. Jo pienestä pitäen meille on luettu satuja, jotka päättyvät aina siihen, että prinsessa löytää prinssinsä, he menevät naimisiin ja elävät elämänsä onnellisina loppuun saakka. Nämä tarinat saavat pienissä tytöissä aikaan palon, joka kestää vahvana aina aikuisikään asti. Haaveilemme upeasta prinsessapuvusta, monikerroksisesta kakusta, unelmien puolisosta ja kauniista kimaltelevasta sormuksesta. Saamme kaiken tämän, kunhan unelmiemme puoliso ensin kosii meitä. Mutta millaisen sormuksen sitä valitsisi? Mikä on muodissa juuri nyt? Millainen on trendikäs kihlasormus? Lue alta vinkkejä unelmien kihlasormukseen.

Uusimmat kihlasormustrendit

  • Yhä useampi morsian unelmoi värillisestä sormuksesta

Vaikka valkoinen sisustus ja muutoinkin kaikin puolin valkea elämäntyyli on ollut in jo jonkin aikaa, on siinä havaittavissa selkeitä hiipumisen merkkejä. Yhä useampi morsian ihastuu nimittäin nykyään värilliseen kihlasormukseen. Kyseessä saattaa olla joko timanttien ja muiden värillisten kivien, kuten smaragdin, ametistin, safiirin tai topaasin yhdistelmäsormus tai pelkästään jotakin edellä mainittuja kiviä sisältävä sormus.

  • Muotosormukset ovat jälleen in

Entisinä aikoina kauniit kivet upotettiin sormuksissa aina metalliin ja muiden kivien ympäröimäksi niin, että koru oli ikään kuin taulu ja metalli sen kehys. Minimalismin tultua kuvioihin tästä luovuttiin ja muotiin nousivat yksinkertaiset ympyrät, joiden päälle timantti on asetettu hieman koholle. Nyt kehykselliset sormukset ovat kuitenkin jälleen kerran pinnalla, ja kauniit muodot ympäröivät keskuskiveä trendisormuksissa.

  • Yhteenjuotetut sormukset

Nykyään on varsin tavallista, että vihki- ja kihlasormus juotetaan yhteen. Tällä on niin esteettinen kuin käytännöllinenkin merkitys, sillä monesti kaksi sormusta päällekäin näyttää kauniilta, mutta tosiasiassa ne eivät pysy liikkuvassa sormessa suorassa toisiinsa nähden. Siksi sormusten juottaminen helpottaakin niiden pitämistä päällä eivätkä ne ole jatkuvasti sikin sokin.

  • Metalliyhdistelmät

Enää liberaalissa maailmassa ei pidetä niin orjallisesti kiinni siitä ajatuksesta, että ihminen voisi käyttää joko hopeisia tai kultaisia koruja. Nykyään onkin varsin yleistä, että sormuksissa leikitellään yhdistelemällä niihin sekä hopeaa että kultaa.