Korun avulla piristystä asuun

Korun voima on suuri. Pienelläkin korulla voi olla suuri merkitys asun viimeistelyssä. Se on kuin kirsikka kakun päälle. Kuin somiste, jolla varmistetaan asukokonaisuuden täydellisyys. Korut ovat siitä mahtavia, että voit vaihtaa niitä vaikka joka päivä asukokonaisuuden ja fiiliksen mukaan. Jos tänään tekee mieli hullutella suurilla ja värikkäillä hapsukorviksilla kesälookin parina, voi huomenna olla parempi aika pienille ja kiiltäville nappikorviksille. Jokaiselle korulle on aikansa ja paikkansa ja joskus esimerkiksi työpaikka voi rajoittaa sitä, millaisia koruja on lupa pitää. Yleensä kuitenkin jonkunlaiset korut on aina sallittu, ja usein voitkin hankkia erikseen esimerkiksi työpaikalle sopivia koruja ja sitten taas vaikkapa festareille sopivia koruja.

Miten asukokonaisuutta saa helposti piristettyä korujen avulla?

Voit lukea alta vinkkejä siitä, kuinka saat erilaisia asukokonaisuuksia näppärästi piristettyä korujen avulla.

  • Festariasuun terää glitterillä ja sateenkaaren väreillä

Oletko lähdessä kesän kuumimmille festareille parhaan kaveriporukan kanssa? Siistiä! Jos haluat erottua festarilookilla eduksesi, kannattaa muun asun lisäksi panostaa myös koruihin. Koska festareilla on taatusti sananmukaisesti kuuma, ja hyppimistä ja riehumista ihmismassojen keskellä on paljon, lienee järkevintä jättää painavat, kalliit ja hiostavat korut kotiin. Panosta sen sijaan kevyempään lookkiin, kuten värikkäisiin sulkakorviksiin, havaijilta tuttuun kukka-leihin sekä kasvoihin kiinnitettävillä glittereillä ja timanteilla.

  • Häälookki kaipaa siroa helmiäistä

Kaunis kuin morsian on sananlasku, joka ei ole syntynyt tyhjästä. Nauti siis ainutlaatuisesta päivästäsi ja salli itsesi olla juhlien keskipiste. Siro morsiuslookki saa kaipaamaansa hohtoa esimerkiksi helmikaulanauhasta ja saman sarjan korvakoruista. Plussaa, jos ne ovat ”jotain lainattua”!

  • Töihin neutraalia mutta tyylikästä

Oletko töissä hoitajana tai päiväkotitätinä? Onko töissäsi rajoitettu sitä, kuinka saat pukeutua? Koska tulet kuitenkin viettämään joka päivä töissä aikaa, hanki töitä varten oma korukokoelma. Panosta mahdollisimman neutraaleihin koruihin ja sellaisiin, jotka eivät häiritse menoa. Esimerkiksi kimaltavat pienet nappikorvakorut ja rippiristi ovat oiva vaihtoehto arkeen.

  • Treffeille persoona esiin

Treffeillä ei kannata peitellä omaa luonnetta, vaan antaa sen kaiken näkyä. Pukeudu treffeille siis juuri niihin koruhin, jotka kirkuvat nimeäsi!